Testimonis

Els següents testimonis són totalment reals:

Hola, sóc Jordi Augusto, i pateixo de Covid Persistent. En Gener de l’any 2022 vaig anar a posar-me la segona dosis de la vacuna del Covid-19, malgrat la mala sort, vaig començar aquella mateixa nit amb molta febre els meus pares van avisar al Centre De Salut (CAP) i els hi van dir que m’havien de fer el test del Covid, el resultat va sortit positiu, durant aquells dies vaig estar dos dies amb febre molt alta i de cop baixades de temperatura, i això suposa HIPOTÈRMIA. Vaig passar una setmaneta i mitja amb Covid-19, i quan ja estava disposat de tornar a l’institut, vaig començar amb un mal de cap horrible, en aquell moment, els meus pares no van dubtar de portar-me a l’HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU (ESPLUGUES DE LLOBREGAT), el primer que van pensar els doctors va ser que tenia un brot molt fort de migranya, em van receptar un medicament, però al dia següent, tenia el mal de cap molt pitjor, és a dir, el medicament no va funcionar, vam haver de tornar a SJD, al servei d’urgències, em van atendre molt ràpid ja que estava començant a veure molt borrós, i van començar a fer-me moltes probes, com un TAC, RESSONANCIES MAGNÈTIQUES, ANALÍTIQUES…Quan la meva mare i el meu pare, van tornar al Box d’urgències, li van dir una cosa que ens canviaria la vida tant a mi, com a la meva família perquè a les ANALÍTIQUES sortien una quantitat extremadament elevada d’anticossos +40.000. Ens van dir que pateixia de Covid Persistent. Em van enviar al servei d’Infectología. Allà, em van fer més probes ja que cada vegada, anaven apareixent símptomes nous com: MAL DE CAP, FATIGA, CÓLON IRRITABLE, FETGE GRAS, PÈRDUA DE FORÇA DE LES EXTREMITATS DRETES, TAQUICÀRDIES (140-185), VISIÓ BORROSA, DESCAMACIÓ A LES MANS I AL CAP, GRANELLADES A LES MANS, i lo pitjor que em va passar LA PÈRDUA DE MEMÒRIA. Em van començar a visitar molts especialistes: NEUROLOGÍA, CARDIOLOGÍA, INFECTOLOGÍA, ENDOCRÍ, OFTALMOLOGÍA, REHABILITACIÓ, NEURO-COGNITIU, GASTROENTEROLOGÍA, NUTRICIÓNISTA, PSICOLOGÍA.

Com comentava anteriorment, vaig tenir una pèrdua de memòria, aquells moments van ser desesperants tant per la meva mare, el meu pare, el meu germanet petit, els metges de Sant Joan De Déu que no entenien com havia passat. Tots els que estigueu llegint això direu: Però com va passar, doncs un dia estava amb moltíssim mal de cap, vaig prendre la decisió d’anar al llit, em vaig quedar dormit i al dia següent al despertar havia perdut tot, no sabia on era, no sabia quins eren els meus pares, la meva infància perduda, els amics, els records de quan era petit, en poques paraules vaig perdre quasi tota la vida viscuda de quan era petit. Els meus pares van trucar immediatament a la infectòloga, ella va dir als meus pares que havien de fer tot el possible per a que no estigués sol a casa. Em va visitar un neuròleg i li va recomanar als meus pares que m’havien de posar fotos, vídeos, fer sortides a llocs on haguéssim estat anteriorment amb mi, també vaig haver de fer exercicis cognitius, ajut domiciliaria, per aprendre tot des-de 0 a nivell acadèmic. A dia d’avui continuo sense recordar RES, i he tingut d’aprendre tot.

Vaig començar a fer sessions de rehabilitació ja que no podia caminar, arrossegava la cama dreta ja que havia perdut la força. Vaig completar 13 sessions on vaig començar a poder moure millor el braç i la cama dreta però actualment la fatiga la tinc present.

Em va sortit FETGE GRAS, em van haver de fer un FIBROSCAN i tal com va aparèixer, a l’any va marxar de cop i volta.

Així moltíssimes més coses.

La meva intenció amb aquest testimoni és ajudar a totes aquelles persones que estiguin passant per la mateixa situació que estic passant jo amb aquesta malaltia, no rendiu-vos, lluiteu, visqueu la vida al màxim i sobretot mai però mai penseu que esteu sols HO ACONSEGUIREM I TOT AIXÒ HO DEIXAREM AL PASSAT.

AGRAÏMENTS: M’agradaria agraïr als meus pares i al meu germà, per haver fet tot el que han pogut per mi, als metges de l’Hospital Sant Joan De Déu, al CAP de Vilanova del Camí, a tota aquella gent que ha explicat en aquesta pàgina web la seva experiència, als amics que han estat amb mi des-de el primer moment i a tota la meva família.

Ja per acabar agraeixo a tota aquella gent que ha visitat aquesta web. MOLTÍSSIMES GRÀCIES.